Οι ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΥΣΚΑΤ βρίσκονται δίπλα σας τα τελευταία 41 χρόνια για να εξυπηρετήσουν την όποια ανάγκη σας οικονομικά, υπεύθυνα και γρήγορα.

Δημιουργήθηκαν απο τον Παναγιώτη (Τάκη) Μουσκάτ και σήμερα παραλαμβάνει τη σκυτάλη των γνώσεων και της εμπειρίας του ο υιός του Αντώνης Μουσκάτ.

Η πολυετής πείρα της ΣΧΟΛΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΥΣΚΑΤ στην εκπαίδευση νέων οδηγών αλλά και η πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της εκπαίδευσης νέων οδηγών, σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων, την καθιστά ιδανική για εσάς αλλά κυρίως υπεύθυνη για τη σωστή εκπαίδευσή σας.

Όντας μια οικογενειακή εω επι των πλείστων επιχείρηση διατηρεί το κεντρικό και ιδιόκτητο κατάστημα επι της οδού Έβρου 4 (Πλατεία Δαβάκη) Αιγάλεω και το υποκατάστημα επι της οδού Νικολάου Πλαστήρα 105, Αιγάλεω.

Διαθέτει ιδιόκτητα οχήματα όλων των κατηγοριών και αυτόματα, καθώς και πρότυπο κέντρο θεωρίας εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα εποπτικά μέσα.

Προσκαλήσθε να δείτε απο κοντά τις εγκαταστάσεις μας για ένα “test drive” γιατί για εμάς η οδηγική εκπαίδευση και η ασφαλής οδήγηση είναι επένδυση ζωής.